Een BNI-chapter bezoeken? Draag een echte badge!

Als je een netwerkbijeenkomst bijwoont, neem je je visitekaartjes mee. Wat je waarschijnlijk niet hebt, is een echte badge. De hostingorganisatie kan je er een geven, maar misschien ook niet. In dat geval gebruik je vaak je visitekaartje dbij wijze van badge. Het past maar daar blijft het dan ook wel bij. Het is onleesbaar. Maak jezelf toegankelijker en verhoog je betwerk skills met een duidelijke en uitnodigende ā€“ maar vooral: leesbare badge.

Vul het formulier in, upload je logo en klik op verzenden. De badge inlay wordt binnen enkele seconden per e-mail naar je gemaild. Er zijn nu twee lay-outs in deze demo, knip uit wat je wil. Veel badges werden aangevraagd voor BNI-meetings, dus we hebben de vernieuwde BNI-stijl toegevoegd (al kun je hier wel je eigen logo toevoegen!).

Instead of your surname you could fill in your email address

A small donation is always welcome but I’d rather see you taking a free trial for the Visitor Kits!

Logo-uploads zijn alleen nog mogelijk voor PREMIUM-abonnees: u moet lid zijn van een geregistreerd chapter dat gebruik maakt van onze placemats en / of bezoekerskits.

12 Reacties

 1. Andrea

  Useful and effective service

  Antwoord
 2. Roberta Sormani

  Prodotti e tecnologia per l’ufficio

  Antwoord
  • Anton

   Jullie chaptergasten zijn als het goed is al voorzien van een badge (en de rest) via layoutserver.nl/bni , dus ik denk dat je je ā€˜mjservicesā€™ gasten bedoelt.
   ik heb tijdelijk een demo-pagina open gezet voor je: https://chapterprints.nl/sheet-with-10-badges/?lang=nl . Dat kan je werk besparen want je maakt er tientallen van deze badges in Ć©Ć©n keer mee. Dat scheelt ook papier want er passen tien badges op 1 A4tje.

   Antwoord
  • Anton

   Ik ben zelf ook fit20 klant!

   Antwoord
  • Anton

   Graag gedaan!

   Antwoord
 3. žiag

  super

  Antwoord
  • Anton

   Thanks! šŸ™‚

   Antwoord
  • Anton

   Graag gedaan!

   Antwoord

Een reactie versturen

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Je hebt nu een super badge.

Als gast zul je makkelijker aangesproken worden, als gastheer kunnen bezoekers je met je eigen naam aanspreken. Het is net zo makkelijk om wekelijks badges (en nog veel meer) voor je bezoekers te maken. Zij zullen onder de indruk zijn van jullie professionaliteit, ze voelen zich gewaardeerd en zijn daardoor meer positief betrokken. En jij Ć©n de voorzitter kunnen hen bij naam te noemen, zelfs als zij achter hun tafelkaarten zitten, die in dezelfde huisstijl zijn gelayout.

Lees er alles over op onze Missie pagina of ontdek hoe gemakkelijk het is: klik op Maken

https://youtu.be/uc_vr5ML5Lw
gratis badge sjabloon voor een naamplaatje

Abonneer u op onze nieuwsupdates

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates over layoutserver.nl en BNI-prestatietools te ontvangen.

Je hebt je succesvol geabonneerd!