Registratie aanvragen

Vul onderstaand formulier in, zodat wij je aanvraag kunnen evalueren. Je krijgt bericht zodra je aanvraag wordt goedgekeurd. Na goedkeuring zijn er veel noodzakelijke aanpassingen te maken in je accountprofiel. Je kunt meer lezen over de mogelijkheden in onze FAQ pagina NADAT de registratie is voltooid en bevestigd.

Groepsnaam als gebruikersnaam

Wij raden je aan om een Gebruikersnaam te kiezen die ook kan worden gebruikt door andere chapterleden. Geen spaties toegestaan. Deze gebruikersnaam kan NIET worden gewijzigd wanneer je je taak aan iemand anders overdraagt. Gebruik overal alleen merknamen als je daartoe gerechtigd bent en je groep officieel onderdeel is van die organisatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor merkinbreuk maar zullen daar zeker alert op zijn.

Jouw persoonlijke contactgegevens

Alle contactvelden moet wel jouw persoonlijke informatie bevatten, zodat we contact met je kunnen opnemen over je inschrijving. Deze velden kunnen worden gewijzigd wanneer iemand uit je groep je taak overneemt.

Je krijgt de tijd om meer te leren

Er zal veel te verteren zijn. Meer info volgt tijdens de proefperiode van 6 weken. Investeer alsjeblieft wat tijd om de toegevoegde waarde te begrijpen. Daarna kost het voorbereiden van tools voor zakelijke vergaderingen u slechts een paar minuten. Als u besluit uw abonnement na de proefperiode te behouden, is de prijs € 280,- per jaar. Zo niet, dan geen enkel probleem en geen kwaad gedaan.

Dank alvast!

Hier om gratis een badge-lay-out te maken? Het staat in het menu. Geen abonnement nodig!

Aanvraagformulier

3 + 7 =

De ledenlijst op de officiële pagina moet er ongeveer als uitzien als hieronder. De daar vermelde leden worden automatisch weergegeven op het zoekvragenblad.
(klik op de afbeelding om de live pagina te bekijken)