Je hebt deze URL-wijziging waarschijnlijk al eerder opgemerkt, maar er is meer te ontdekken. Als je al weet waar chapterprints over gaat, lees dan verder na de intro.

Introductie

Chapterprints.nl biedt precies wat je nodig hebt voor frequente en efficiënte netwerkvergaderingen. Het creëert gepersonaliseerde badges, tafelkaarten, zoekvragenlijsten en nog veel meer, voor tientallen mensen tegelijk, worden met een druk op de knop neergelegd en als PDF naar je gemaild.

Chapterprints begrijpt hoe je content gelay-out moet worden op basis van intelligente sjablonen. Het resultaat is indrukwekkend en binnen een paar minuten klaar, dag na dag, week na week. Tenminste als je content van goede kwaliteit hebt – en jouw organisatie heeft die zeker.

Natuurlijk zou je kunnen overwegen om andere software te gebruiken (Indesign, Illustrator, sommigen gebruiken Powerpoint) maar dat kost veel meer tijd, net als geld. De huisstijl zal niet altijd correct worden toegepast en het is moeilijker om last-minute wijzigingen aan te brengen. Sommige groepen missen soms de expertise. En laten we eerlijk zijn: aan sommige kwaliteitseisen wordt niet voldaan, simpelweg omdat het elke week te veel tijd zou kosten. (Denk bijvoorbeeld aan contactgegevens op feedback formuliertjes). Plus: je eist continuïteit, onder alle omstandigheden.

Chapterprints is exclusief voor BNI Chapters. Dankzij de unieke structuur van de BNI-organisatie en de soevereine chapters is het aan de chapters om te beslissen welke software ze het liefst gebruiken om te printen en hoeveel moeite of geld ze willen investeren in de prestaties van hun groep. Het voordeel: geen enkele groep hoeft te betalen voor een service die ze niet willen gebruiken.

Opmerking 1: deze opmaaksoftware is geen BNI-tool, het is net als Word of InDesign: jullie eigen onafhankelijke softwareoplossing.

Wie het drukwerk verzorgt, kan ervoor kiezen om met InDesign of Word te werken… of met een paar klikken in Chapterprints.nl onberispelijke en foutloze pdf's te genereren in de juiste huisstijl.

Opmerking 2: Er worden nooit persoonlijke gegevens in het systeem opgeslagen, alleen het hoofdstukprofiel (starttijd, naam, locatie, dat soort dingen).

Vraag een gratis proefperiode van 6 weken aan

90% van de chapters die het systeem hebben uitgeprobeerd, gebruiken het nog steeds, sommige al zes jaar, zo lang als het systeem bestaat. Een proefperiode van zes weken biedt:

  • Tijdbesparende PDF-generatie van alle prestatieverbeterende materialen
  • Een chapter-account op chapterprints.nl zodat je je voorkeuren kunt aanpassen
  • Gratis uitleg (een-op-een!) om vallen en opstaan ​​te vermijden.

Als je het chapter aanmeldt, voeren we een snelle controle uit om je chapter te identificeren en (indien OK) je account aan te maken en je daarna te informeren. Houd je mailbox in de gaten maar houd rekening met twee werkdagen, ook vanwege tijdsverschillen.

De "swoosh" huisstijl!

Je zult zien dat de 'swoosh' huisstijl op verschillende items is doorgevoerd. Dit zorgt voor een meer dynamische uitstraling.

Nieuwe tafelkaarten voor leden

Je kunt de kaarten gewoon vouwen en neerzetten (160g papier aanbevolen) of in standaard plastic houders, dan blijven ze langer netjes (koffiespatwaterdicht).

Getoond: "Tentkaart 250x60mm swoosh"
... in kunststof houders

De grootte 250b x 60h wordt standaard ondersteund. Op verzoek voegen wij graag andere maten toe. Vervolgens kies je het juiste template in je profiel.


Complete bezoekerskit "swoosh"

Een tafelkaart, badge-inleg, feedbackkaarten. BNI-leden ontvangen een andere feedbackkaart; Per bezoeker kun je aangeven wie lid is voor Chapterprints.nl. Er is zelfs een bonnetje voor de boekhouding, met of zonder BNI-logo.

Om de volledige PDF te bekijken klik je hier of op de zoekvragenlijst hieronder.

Tafelkaart, badge-inlay, feedbackkaart, ontvangstbewijs.

Het blad voor zoekvragen is ongewijzigd - hoewel...

Op het blad voor het maken van vergadernotities (ook wel 'placemat' genoemd) worden alle deelnemers weergegeven. Je ziet welke bezoeker al lid is van BNI, wie door wie wordt vervangen en alle telefoonnummers worden vermeld. Je kunt zelfs de beroepen laten tonen - maar dan heb je weinig ruimte voor notities en zoekopdrachten.

Het onderste gedeelte is beschikbaar voor het vermelden van aankomende presentaties, evenementdata en gezochte beroepen.

Allemaal nieuw voor je? Kosten en baten op een rijtje

Door al deze items te creëren zonder concessies aan details, in huisstijl en volledig gepersonaliseerd, onderscheidt je groep zich. Dit kwaliteitsniveau is zeldzaam omdat het gewoon vrij duur is om het handmatig te bereiken. Wekelijks een klein uurtje, dat is 50 uur maal een uurtarief... Het loopt al snel op tot duizenden euro's. Moet die nieuwe enthousiaste ontwerper het echt gratis doen?

De andere optie is om wel concessies te doen en niet alles te personaliseren, dan zal het een beetje goedkoper zijn. Je kunt ook kiezen voor handgeschreven badges. Of gebruik visitekaartjes... Op de Missie-pagina kun je zien wat je mist als je niet voor de volledige ervaring gaat.

Een beginnende ontwerper zal graag willen laten zien dat hij /zij het kan en ongetwijfeld uitstekende ideeën hebben. Maar de huisstijl van BNI ligt vast, het format is professioneel gedefinieerd en is er na een jaar nog steeds diezelfde drive? Als de ontwerper de groep verlaat, wat dan?

Het is een bekend feit dat 30% van de omzet van een chapter afkomstig is van bezoekers. Een onberispelijke en professioneel georganiseerde presentatie is essentieel, vooral om vertrouwen te winnen van de bezoekers. Daarnaast zullen deze papieren tools ook de hosts helpen.

Een licentie op Chapterprints.nl kost de groep € 280,- per jaar. Dat komt neer op ongeveer € 5,50 per week. Voor een groep van 22 ondernemers komt dat neer op € 0,25 per persoon per bijeenkomst. Het versterkt de professionele indruk op zowel bezoekers als leden – en daarmee de prestaties van de groep.

Vijf euro... zou iemand een uur werken voor vijf euro? Of anders een half uur? Week na week, jaar na jaar last minute aanpassingen doen, teksten passend maken, de huisstijl bewaken...?

Dat zijn dingen die je aan een computer moet overlaten. Chapterprints.nl is speciaal voor deze behoefte in het leven geroepen.

Meer gedetailleerde informatie vindt je op https://chapterprints.nl/mission/

Vraag een gratis proefperiode van 6 weken aan

90% van de chapters die het systeem hebben uitgeprobeerd, gebruiken het nog steeds, sommige al zes jaar, zo lang als het systeem bestaat. Een proefperiode van zes weken biedt:

  • Tijdbesparende PDF-generatie van alle prestatieverbeterende materialen
  • Een chapter-account op chapterprints.nl zodat je je voorkeuren kunt aanpassen
  • Gratis uitleg (een-op-een!) om vallen en opstaan ​​te vermijden.

Als je het chapter aanmeldt, voeren we een snelle controle uit om je chapter te identificeren en (indien OK) je account aan te maken en je daarna te informeren. Houd je mailbox in de gaten maar houd rekening met twee werkdagen, ook vanwege tijdsverschillen.